Darnaa

Hennes namn är Darnaa och med sig bär hon ett budskap så starkt att dess resonans når hela vägen ut till fansen. Darnaas musik, texter och passionerade sång berättar självbiografiska historier om hennes kamp under uppväxten och ännu viktigare, hennes förmåga att övervinna alla svårigheter. "Livet är en resa", säger Darnaa. "På din resa går du igenom tuffa tider och situationer som kan förändra dig för alltid. Från min resa har jag med mig en historia för alla. Att skriva vad jag inte kunde prata om var mitt sätt att hantera känslorna. Jag skapar musik från mitt liv. "

 

Hon fortsätter: "När man mår som sämst kan man ofta känna att man är den enda som upplever detta ... Den enda som lider ... Men jag vet att jag inte är den enda!" Det har visat sig att det finns miljoner unga män och kvinnor som kan relatera till henne när det gäller dessa ämnen. Hennes närvaro på nätet är ett levande bevis.

 

Darnaas första officiella musikvideo "Runaway" visar upp en hård vardag under uppväxten utan några förskönande filter vilket gör den desto mer triumferande. "Runaway" släpptes ursprungligen i tio städer, klättrade så högt som # 2 i North Carolina stationen WRSV-FM och in i topp 40 i sex av de tio städerna per MediaBase varje vecka. Digital Tracking Service rankad Runaway # 1 i Internet Radio Spins av Top 50 Indie Artists och # 20 på Top 200 Internet Radio Spins.

 

Popdrottningen från New York har fått tusentals anhängare och har stigit så hög som # 1 i Reverb Nation-rankningen av New York Indie Artists och # 6 i National Rankings. Som indie popkonstnär har Darnaa uppträtt i USA och utomlands, på ikoniska platser som House of Blues & Whogy of Gogo.

Hennes nya album släpptes i februari 2019 på BMP Records, inklusive singlarna "Let It Go" och "Some Way of Way".

© 2019 King2Music